Jaga lahkesti

Kauba tagastamine 

Müügitingimused Piilupart Kirjastuse e-poes 

E-poe piilu-part.ee (edaspidi E-pood) omanik on Erotrade OÜ (registrikood 12120525), registreerimisaadressiga Sõbra 1a, 10507 Tartu, telefon (+372) 562 03 487, e-post info@piilu-part.ee. 

1. Müügilepingu kehtivus, kauba- ja hinnainfo

1.1 Müügitingimused kehtivad E-poest kaupade ostmisel. 

1.2 E-poes müüdavate toodete hinnad on märgitud toodete juurde. Hinnale lisandub tasu kauba kohaletoimetamise eest.  

1.3 Kauba kohaletoimetamise tasu sõltub Ostja asukohast ning kohaletoimetamise viisist. Kohaletoimetamise tasu kuvatakse Ostjale tellimuse vormistamisel.

1.4 Teave kauba kohta on esitatud E-poes vahetult kauba juures.


2. Tellimuse vormistamine

2.1 Kauba tellimiseks tuleb lisada soovitud tooted ostukorvi. 

2.2 Tellimuse vormistamiseks täidab Ostja nõutud andmeväljad ning valib sobiva toodete kohaletoimetamise viisi. Seejärel kuvatakse ekraanile tasu suurus, mille saab tasuda EveryPay võimaldatud viiside kaudu: 

  • Eesti pangalingid: Swedbank, SEB, Luminor, LHV, Coop Pank
  • Visa/Mastercard kaardimaksed

2.3 Makseid vahendab EveryPay. Tasumine toimub väljaspool Veebipoodi turvalises EveryPay keskkonnas. Veebipoel puudub ligipääs kliendi panga ja krediitkaardi andmetele. Leping jõustub alates tasumisele kuuluva summa laekumisest Veebipoe arvelduskontole.

2.4 E-poe omanik on isikuandmete vastutav töötleja ning edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja EveryPay-le.

2.5 Kui tellitud kaupa ei ole võimalik tarnida seoses kauba lõppemisega või muul põhjusel, teavitatakse sellest Ostjat esimesel võimalusel ning tagastatakse tasutud raha (sh kauba kohaletoimetamise kulud) viivitamata, kuid mitte hiljem kui 14 päeva jooksul teate saatmisest.

2.6 E-poes sooritatud tellimuste töötlemine toimub tööpäevadel (E-R kl 9.30-17.00). Kui tellimus esitatakse enne kl 13, võimaldab E-pood ostetud kaupade väljastamist samal tööpäeval. Kui tellimus esitatakse pärast kl 13, võimaldab E-pood ostetud kaupade väljastamist järgmisel tööpäeval. Kui tellimus esitatakse hiljem kui reedel kl 13, toimub tellimuse töötlemine järgneval tööpäeval.  

3. Kohaletoimetamine

3.1 Kaupu saadetakse järgmistesse riikidesse: Eesti Vabariik 

3.2 Kauba kättesaamiseks on ostjal järgnevad valikud: Omniva pakiautomaat.

3.3 Kauba saatmiskulud kannab Ostja ning vastav hinnainfo on kuvatud saatmisviiside juures.

3.4 Eestisisesed saadetised jõuavad üldjuhul Ostja määratud sihtpunkti 3-4 tööpäeva jooksul alates müügilepingu jõustumist. 

3.5 Erandlikel juhtumitel (ettetellimine jm.) on õigus kaup kohale toimetada kuni 45 kalendripäeva jooksul.

4. Tagastamine

4.1 Taganemisõigus ei kohaldu, kui Ostjaks on juriidiline isik.

4.2 Tagastamisõigus ei kehti, kui  tagastatud toode on kasutatud või kahjustatud. Müüjal on õigus nõuda kahju hüvitamist summas kuni toote müügihinnani sõltuvalt toote väärtuse langusest. Nimetatud summa arvatakse maha tellijale tagastatavast summast.

4.3 Tellimusest taganemiseks peab Ostja esitama e-posti aadressile info@piilu-part.ee lihtkirjaliku või telefoni teel suulise avalduse hiljemalt 14 päeva jooksul kauba kättesaamisest.

4.4 Kauba tagastamise kulud kannab Ostja, välja arvatud juhul, kui tagastamise põhjus seisneb asjaolus, et tagastamisele kuuluv asi ei vasta tellitule (nt vale või defektiga asi).

4.5 Ostja peab kauba tagastama avalduse esitamisele järgneva 14 päeva jooksul või esitama tõendi, et ta on eelnimetatud perioodi jooksul kauba üle andnud kauba vedajale.

4.6 Müüja tagastab tagastatava kauba kättesaamisel Ostjale viivitamata, kuid mitte hiljem kui 14 päeva möödumisel arvates taganemisavalduse saamisest, ostusumma koos kohaletoimetamise tasuga.

4.7 Müüja võib keelduda tagasimaksete tegemisest seni, kuni on kaubaks oleva(d) asja(d) tagasi saanud või kuni Ostja on esitanud tõendid, et on asja(d) tagasi saatnud, sõltuvalt sellest, kumb toimub varem.

4.8 Müüjal on õigus taganeda müügitehingust ning nõuda Ostjalt tagasi kaup, kui kauba hind E-poes on eksituse tõttu märgitud oluliselt alla kauba turuhinna.